Gratis verzending bij aankoop van 2 flessen
Proef de vriendschap!
uw breekbare flessenpakket Veilig thuisbezorgd
Gratis verzending bij aankoop van 2 flessen
Proef de vriendschap!
uw breekbare flessenpakket Veilig thuisbezorgd

De jongens achter de schil ­čŹŐ

De jongens van Oud West zWij zijn de jongens van Oud West. Drie vrienden uit de gelijknamige wijk in Oosterhout. Onze gedeelde passie zit hem in het ontdekken van nieuwe smaaksensaties en het beleven van avonturen. Tijdens een van onze avonturen zijn we begonnen met het maken van een ambachtelijke Orancello.

Op een bourgondische avond in de wijk Oud West ontstond het idee om een nieuw avontuur aan te gaan. Wij zijn alle drie behoorlijk fan van een goede cocktail tijdens het diner en om de avond af te sluiten met een heerlijke digestief. Toch belandde wij telkens weer op de Limoncello, Koffielikeur of Amaretto. Door ons nieuwsgierige karakter waren wij toch op zoek naar een nieuwe smaakbeleving, iets wat meer bij ons zou passen.

Vanuit hier begon de ontdekkingsreis voor het maken van een eigen likeur. Na talloze experimenten met verschillende citrusvruchten hebben wij de Limoncello ingeruild voor een likeur gemaakt van sinaasappel. Een vrucht die zich kenmerkt door zijn friszoete maar toch ook bittere karakter. Voor ons eigenschappen die horen bij het leven maar zeker ook bij een goede vriendschap.

Niks was ons te gek voor het maken van de perfecte Orancello. Het importeren van sinaasappels vanuit alle uithoeken van de wereld, tot het selecteren van de allerbeste ambachtelijke ingredi├źnten.

Deze smaak hebben wij laten terugkomen in onze Orancello. Ontstaan vanuit een eigen behoefte en ontwikkeld in een hechte vriendschap. Gemaakt om vriendschappen te vieren en om samen nieuwe avonturen te beleven. Altijd, overal, Orancello, Passievrucht likeur en Limoncello

Proef de vriendschap!

De jongens van Oud West
De jongens van Oud West

Onze premium likeur kenmerkt zich door de ultieme balans tussen fris, zoet en bitter. Net als het leven.

Wij nemen je mee op reis naar een nieuwe smaakbeleving. Wij dagen je uit om voor het onbekende te gaan. Om vriendschappen te vieren en te genieten van elkaars aanwezigheid.

Altijd, overal, Orancello, Passievrucht likeur en Limoncello

De jongens van Oud-West
De jongens van Oud-West

Eerst drinken

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze avonturen.

ONTVANG ALLE SAPPIGE RODDELS

NEVER MISS A DEAL

EXCLUSIEVE KORTINGEN VOOR NIEUWSBRIEF ABONNEES

Thanks! We hebben je inzending ontvangen ??
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier. ??