Wij zijn de jongens van Oud West

Wij zijn de jongens van Oud West. Drie vrienden uit de gelijknamige wijk in Oosterhout. Onze gedeelde passie zit hem in het ontdekken van nieuwe smaaksensaties en het beleven van avonturen. Tijdens een van onze avonturen zijn we begonnen met het maken van een ambachtelijke Orancello.

Op een bourgondische avond in de wijk Oud West ontstond het idee om een nieuw avontuur aan te gaan. Wij zijn alle drie behoorlijk fan van een goede cocktail tijdens het diner en om de avond af te sluiten met een heerlijke digestief. Toch belandde wij telkens weer op de Limoncello, Koffielikeur of Amaretto. Door ons nieuwsgierige karakter waren wij toch op zoek naar een nieuwe smaakbeleving, iets wat meer bij ons zou passen.

Vanuit hier begon de ontdekkingsreis voor het maken van een eigen likeur. Na talloze experimenten met verschillende citrusvruchten hebben wij de Limoncello ingeruild voor een likeur gemaakt van sinaasappel. Een vrucht die zich kenmerkt door zijn friszoete maar toch ook bittere karakter. Voor ons eigenschappen die horen bij het leven maar zeker ook bij een goede vriendschap.

Niks was ons te gek voor het maken van de perfecte Orancello. Het importeren van sinaasappels vanuit alle uithoeken van de wereld, tot het selecteren van de allerbeste ambachtelijke ingrediënten.

Deze smaak hebben wij laten terugkomen in onze Orancello. Ontstaan vanuit een eigen behoefte en ontwikkeld in een hechte vriendschap. Gemaakt om vriendschappen te vieren en om samen nieuwe avonturen te beleven. Altijd, overal, Orancello, Passievrucht likeur en Limoncello

Proef de vriendschap!

Onze hoogtepunten

Ontdek de reis van onze meest recente lancering, de geschenkverpakking, terug naar onze allereerste creatie: de Orancello.

November 2023

Lancering van de geschenkverpakking in slijterijen en beurzen.

Mei 2023

Opname in het landelijke assortiment bij Mitra en Gall en Gall. We vergroten onze verkoop zo naar 900 locaties!!

Mei 2023

Wederom in de prijzen gevallen met Orancello en Limoncello. Met maar liefst 91 van de 100 punten.

December 2022

Uitbreiding verkooplocaties door heel Nederland met maar liefst 300 verkooplocaties.

Augustus 2022

Lanceren van de Passievrucht likeur in de slijterij. Tekst volgt: Na maandenlange intensieve ontwikkeling hebben we onze Passievrucht likeur op de markt gebracht.

Juli 2022

Lancering van de Limoncello in de slijterij. Tekst lever ik later aan: Door het succes van onze Orancello hebben we onze Limoncello er ook bij kunnen zetten.

Mei 2022

In de prijzen gevallen met onze Limoncello en Orancello op de IWSC. Beide producten een zilveren onderscheiding met maar liefst 91 en 90 van de 100 punten.

December 2021

Succesvolle lancering van onze Orancello. Tekst volgt, maar gaat over de lancering in 40 winkels verspreid door nederland.

April 2021

Eerste verkoop Orancello in de slijterij bij Nieuwkoop in Oosterhout. Tekst lever ik later nog aan. Gaat over een lange periode van product ontwikkeling.

Oktober 2020

Het ontstaan van DJVOW. Gaat over het idee om te gaan starten met het maken van orancello.