Een smaakvolle samenwerking 🍊

De Jongens van Oud West begonnen in de wijk Oud West in Oosterhout als een groep vrienden met een passie voor likeuren. Nu zijn we een innovatief bedrijf dat drie unieke likeuren maakt: Orancello, Limoncello, en passievruchtlikeur. Onze likeuren hebben ons een belangrijke plek in de likeurenmarkt gegeven.

Onze producten zijn ideaal voor elke gelegenheid, van relaxen in de zon tot gezellig borrelen met vrienden. Ze zijn een geweldige aanvulling op je drankenassortiment en staan bekend om hun authentieke smaken en ambachtelijke kwaliteit.

Voordelen voor jouw assortiment:

Het toevoegen van onze likeuren aan je assortiment breidt niet alleen je aanbod uit, maar garandeert ook kwaliteit en originaliteit die moderne consumenten aantrekken. Onze likeuren zijn perfect voor wie op zoek is naar verfijnde en smaakvolle dranken.

Geïnteresseerd in het opnemen van De Jongens van Oud West in jouw aanbod? Meld je aan om een gratis proefverpakking van onze likeuren te ontvangen en ontdek zelf onze uitzonderlijke kwaliteit en unieke producten.