Gratis verzending bij aankoop van 2 flessen Orancello
Proef de vriendschap!
uw breekbare flessenpakket Veilig thuisbezorgd
Gratis verzending bij aankoop van 2 flessen Orancello
Proef de vriendschap!
uw breekbare flessenpakket Veilig thuisbezorgd

De lekkerste

Recepten

Een greep uit de recepten van De Jongens van Oud West. Hier vind je de nieuwste en lekkerste drankjes.

Orange Pornstar

De must-have voor elke cocktailavond! Vul een shaker met ijsblokjes en voeg de Orancello, Passiefruitsap of puree en het eiwit van 1 ei toe. Shake het geheel tot dat de shaker goed koud aanvoelt. Schenk het vervolgens uit in een martiniglas en garneer het met een halve passievrucht.

JE HEBT NODIG PER GLAS:
– 50 ML Orancello
– 30 ML Passiefruit puree
– 15 ML Kaneelsiroop
– Ei
– Passievrucht

Orancello Espresso

Het frisse broertje van de Espresso Martini! Vul een shakebaker met ijsblokjes en voeg 50 ML Orancello en 30 ML gekoelde Espresso toe. Shake het geheel vervolgens goed door elkaar totdat de shaker koud aanvoelt. Schenk de inhoud vervolgens via de strainer in een martiniglas. Garneer het glas met geraspte pure chocolade.

JE HEBT NODIG PER GLAS:
– 50 ML Orancello
– 30 ML Espresso
– 5 ML Honing
– Pure chocolade

Orancello Spritz 2.0

Vul een shaker met ijsblokjes en voeg de Orancello, Grapefruitsap, Limoensap, Honing en frambozen toe. Shake het geheel tot dat de shaker goed koud aanvoelt. Schenk het geheel vervolgens uit in een met ijsblokjes gevuld wijnglas. Garneer het glas met een aantal frambozen op een cocktailprikker. Besprenkel het glas met poedersuiker voor de finishing touch.

JE HEBT NODIG PER GLAS:
– 60 ML Orancello
– 30 ML Grapefruitsap
– 15 ML vers limoensap
– 10 ML Honing
– 3-4 frambozen

Oud West orange mimosa

Schenk het sinaasappelsap in een champagne flûte en vul hem langzaam aan met prosecco. Roer de cocktail voorzichtig door en schenk vervolgens de Orancello er als laatste voorzichtig bovenop. Garneer met de sinaasappelzest. Eerste klas genieten!

JE HEBT NODIG PER GLAS:
- 60 ml prosecco - 60 ml verse sinaasappelsap - 5 ml Orancello - schijfje sinaasappel of sinaasappelzest voor garnering

Mister Orange

Voor dit avontuur heb je een cocktailshaker nodig. Vul de shaker met Orancello, Bourban, het limoensap en eiwit. Dry shake voor 20 seconden, vul aan met ijsblokjes en shake nog een keer voor 10 seconden. Schenk door een filter uit in een coupeglas, garneer met een schijfje sinaasappel en maak indruk op je gezelschap.

JE HEBT NODIG PER GLAS:
– 40 ML Orancello
– 40 ML Bourbon
– Het sap van 1 limoen
– Het eiwit van 1 ei
– schijfje sinaasappel voor garnering

Orancello Spritz

Halveer de sinaasappel en snijd in halve plakjes. Verdeel een paar ijsblokjes en sinaasappelschijfjes tot ongeveer 3/4 van het glas (voorkeur: Copa de Balon). Schenk er vervolgens de Orancello, prosecco en het bruiswater bij. Roer het goed door, garneer met een schijfje sinaasappel en proef de perfecte zomerse cocktail!

JE HEBT NODIG PER GLAS:
– 30 ML Orancello
– 100 ML prosecco
– 30 ML bruisend mineraalwater
– een paar ijsblokjes
– schijfje sinaasappel voor garnering

Oud West finest

De Oud West Finest is een ALL-TIME favorite. Verdeel een paar ijsblokjes en sinaasappelschijfjes tot ongeveer 3/4 van het glas (voorkeur: longdrinkglas). Schenk er vervolgens de Orancello, Gin en de gingerale bij. Roer het goed door en garneer met een schijfje sinaasappel. Proost!

JE HEBT NODIG PER GLAS:
– 40 ML Orancello
– 20 ML Gin
– 200 ML gingerale
– een paar ijsblokjes
– schijfje sinaasappel en citroen voor garnering

Puur

Hoe drink je pure Orancello? Als digestief of gewoon lekker voor tussendoor. Zolang Orancello maar ijskoud uit de vriezer komt. Schenk de likeur in een mooi glas en voeg er eventueel ijsblokjes bij. We nemen je mee naar een nieuwe smaakbeleving.