De lekkerste
Een greep uit de recepten van De Jongens van Oud West. Hier vind je de nieuwste en lekkerste drankjes.
Onze Passie Spritz is de cocktail van het moment! Je maakt hem door een groot wijnglas te vullen met ijs. Vervolgens schenk je de Passievrucht likeur, de cava en het bruiswater in het glas. Garneer het geheel met een halve passievrucht en genieten maar!
JE HEBT NODIG PER GLAS: - 50 ML Passievrucht likeur - 175 ML Cava - 50 ML Bruiswater - Passievrucht
Voor dit avontuur vul je al roerend een longdrink glas met ijs, Orancello, Jonge Jenever, Ananassap, Grapefruitsap en kaneelsiroop. Garneer de cocktail met een schijfje sinaasappel en citroen. Cheers!
JE HEBT NODIG PER GLAS: - 45 ML Orancello - 25 ML Jonge Jenever - 50 ML Ananassap - 30 ML Grapefruitsap - 15 ML Kaneelsiroop
De must-have voor elke cocktailavond! Vul een shaker met ijsblokjes en voeg de Orancello, Passiefruitsap of puree en het eiwit van 1 ei toe. Shake het geheel tot dat de shaker goed koud aanvoelt. Schenk het vervolgens uit in een martiniglas en garneer het met een halve passievrucht.
JE HEBT NODIG PER GLAS: - 50 ML Orancello - 30 ML Passiefruit puree - 15 ML Kaneelsiroop - Ei - Passievrucht
Het frisse broertje van de Espresso Martini! Vul een shakebaker met ijsblokjes en voeg 50 ML Orancello en 30 ML gekoelde Espresso toe. Shake het geheel vervolgens goed door elkaar totdat de shaker koud aanvoelt. Schenk de inhoud vervolgens via de strainer in een martiniglas. Garneer het glas met geraspte pure chocolade.
JE HEBT NODIG PER GLAS: - 50 ML Orancello - 30 ML Espresso - 5 ML Honing - Pure chocolade
Vul een shaker met ijsblokjes en voeg de Orancello, Grapefruitsap, Limoensap, Honing en frambozen toe. Shake het geheel tot dat de shaker goed koud aanvoelt. Schenk het geheel vervolgens uit in een met ijsblokjes gevuld wijnglas. Garneer het glas met een aantal frambozen op een cocktailprikker. Besprenkel het glas met poedersuiker voor de finishing touch.
JE HEBT NODIG PER GLAS: - 60 ML Orancello - 30 ML Grapefruitsap - 15 ML vers limoensap - 10 ML Honing - 3-4 frambozen
Schenk het sinaasappelsap in een champagne flûte en vul hem langzaam aan met prosecco. Roer de cocktail voorzichtig door en schenk vervolgens de Orancello er als laatste voorzichtig bovenop. Garneer met de sinaasappelzest. Eerste klas genieten!
JE HEBT NODIG PER GLAS:
- 60 ml prosecco
Voor dit avontuur heb je een cocktailshaker nodig. Vul de shaker met Orancello, Bourban, het limoensap en eiwit. Dry shake voor 20 seconden, vul aan met ijsblokjes en shake nog een keer voor 10 seconden. Schenk door een filter uit in een coupeglas, garneer met een schijfje sinaasappel en maak indruk op je gezelschap.
JE HEBT NODIG PER GLAS:
- 40 ML Orancello
Halveer de sinaasappel en snijd in halve plakjes. Verdeel een paar ijsblokjes en sinaasappelschijfjes tot ongeveer 3/4 van het glas (voorkeur: Copa de Balon). Schenk er vervolgens de Orancello, prosecco en het bruiswater bij. Roer het goed door, garneer met een schijfje sinaasappel en proef de perfecte zomerse cocktail!
JE HEBT NODIG PER GLAS:
- 30 ML Orancello
De Oud West Finest is een ALL-TIME favorite. Verdeel een paar ijsblokjes en sinaasappelschijfjes tot ongeveer 3/4 van het glas (voorkeur: longdrinkglas). Schenk er vervolgens de Orancello, Gin en de gingerale bij. Roer het goed door en garneer met een schijfje sinaasappel. Proost!
JE HEBT NODIG PER GLAS:
- 40 ML Orancello
Hoe drink je pure Orancello? Als digestief of gewoon lekker voor tussendoor. Zolang Orancello maar ijskoud uit de vriezer komt. Schenk de likeur in een mooi glas en voeg er eventueel ijsblokjes bij. We nemen je mee naar een nieuwe smaakbeleving.